Digilehti luettavissa
paperilehden tilaajille

Näky-lehden paperiversion rinnalla on nyt pari vuotta ollut myös digitaalinen versio.

Digilehteä on katsottu kiitettävän paljon ja nyt haluamme tarjota jokaiselle tilaajallemme mahdollisuuden lukea lehteä diginä maksutta.

E-lehden palveluntarjoana toimii Lehtiluukku.fi. Näky-lehdellä on palvelussa oma sivu, jonka kautta pääsee näkemään ja lukemaan kaikki julkaistut numerot kunhan lukijalla on voimassa oleva tilaus.

 

MIKÄ ON LEHTILUUKKU.FI?

Lehtiluukku on sähköinen palvelu, joka tarjoaa perinteiset lehdet lukijoiden ulottuville digitaalisina näköisversioina. Palvelussa lukija voi ostaa lehden irtonumeron tai tilata vuosikerran, ja nyt uutuutena myös Näky-lehden asiakasnumerolla. Digitaalista lehteä pääsee lukemaan ajasta ja paikasta riippumatta.

MITEN PÄÄSEN NÄKEMÄÄN E-LEHDEN?

Pääset paperilehden tilaajana lukemaan Näky-lehden näköislehteä arkistoineen Lehtiluukussa osoitteessa: https://www.lehtiluukku.fi/lehdet/naky-lehti

MITEN VOIN LUKEA E-LEHTEÄ?

Lehtiluukun lehtiä voi lukea tietokoneiden lisäksi nykyaikaisilla älypuhelimilla ja tableteilla. Lehti avautuu suoraan laitteen selaimeen.

Voit lukea lehtiä kirjautumalla palvelun Oma Luukku -osioon. Apple- ja Android-laitteiden käyttäjät voivat lisäksi ladata maksuttoman Lehtiluukku-sovelluksen sovelluskaupoista.

Ohjeet Näky-lehden lukemiseen
Lehtiluukku-palvelussa

Pääset paperilehden tilaajana lukemaan Näky-lehden näköislehteä arkistoineen Lehtiluukussa osoitteessa: https://www.lehtiluukku.fi/lehdet/naky-lehti

1.   Kirjaudu sisään Lehtiluukkuun sivun yläreunan ”Kirjaudu” -painikkeesta. Jos et ole ennen käyttänyt palvelua, aloita luomalla uusi käyttäjätunnus. 

2.   Käyttäjätunnus on sähköpostiosoitteesi.

3.   Järjestelmä kirjaa sinut sisään ja jos loit käyttäjätunnuksen, lähettää tunnukset sähköpostiisi.

4.   Valitse seuraavaksi ”Aktivoi tilaajatunnus” ja anna tilaajatunnuksesi, joka löytyy paperisen Näky-lehden osoitetarrasta tai viimeisimmästä laskusta. (nelinumeroinen asiakastunnus).

5.   Saat ilmoituksen ”Tilaajatunnus on nyt aktivoitu käyttäjätunnuksellesi”.

6.   Tilaajatunnus täytyy aktivoida vain ensimmäisellä lukukerralla. Jatkossa riittää, että kirjaudut Lehtiluukkuun käyttäjätunnuksella ja salasanalla.

7.   Kirjautuneena voit vaihtaa salasanasi tai sähköpostiosoitteesi henkilökuvakkeen alta löytyvästä kohdasta ”Käyttäjätilin asetukset”.

 

Antoisia lukuhetkiä!

Ongelmia kirjautumisessa?

Lähetä meille sähköpostia jos jokin painaa mieltäsi digilehteen liittyen niin päivitämme ohjeita sitä mukaan.

TILAUSTIEDOT:

Näky ilmestyy kuusi kertaa vuodessa, aina parillisten kuukausien alussa.

E-lehden kestotilaus vuodessa 45€ ja irtonumero 8,90€. 

Paperilehti tilattavissa ainoastaan irtonumerona hintaan 10,50€. 

Voit tilata paperi ja e-lehden kotisivuilta www.nakylehti.fi tai osoitteesta toimisto@nakylehti.fi

Seurakunnat, järjestöt ja jälleenmyyjät voivat tilata lehteä myyntiin 50% alennuksella. Tilaukset sähköpostilla osoitteeseen toimisto@nakylehti.fi.

Kustantaja / julkaisija:

Kustannusyhtiö Visio Oy / Näky-lehti

Työpajankatu 10C, 00580 HELSINKI

Kustannusyhtiö Visio Oy 2019 © Kaikki oikeudet pidätetään.