UKK - Digitaalisesta lehdestä

Lehtiluukku on sähköinen palvelu, joka tarjoaa perinteiset lehdet lukijoiden ulottuville digitaalisina näköisversioina. Palvelussa lukija voi ostaa lehden irtonumeron tai tilata vuosikerran. Digitaalista lehteä pääsee lukemaan ajasta ja paikasta riippumatta.

Nettisivuillamme www.nakylehti.fion suoralinkki e-lehtemme tilaamiseen. Lehti tilataan lehtiluukku.fi palvelusta. Tilaus vaati ensin rekisteröitymisen. Tunnuksen tilaamisen jälkeen voit ostaa lehden joko irtonumerona tai vuositilauksena Lehtiluukku.fi palvelussa.

Lehtiluukun lehtiä voi lukea tietokoneiden lisäksi nykyaikaisilla älypuhelimilla ja tableteilla. Lehtiavautuu suoraan laitteen selaimeen.Voit lukea ostamiasi lehtiä kirjautumalla palvelun Oma Luukku-osioon.

Apple- ja Android-laitteiden käyttäjät voivat lisäksi ladata maksuttoman Lehtiluukku-sovelluksen sovellus-kaupoista.

Paperilehden tilaajamme pääsevät lukemaan digilehteä samaan hintaan. 

Digilehti on tilattavissa myös pelkästään uusille asiakkaille lehtiluukku.fi -palvelussa hintaan 45e/vuosi.

Paperilehden tilaajamme pääsevät lukemaan digilehteä samaan hintaan. 

KATSO OHJEET

Lehtiluukun kautta tehty tilaus sisältää lukuoikeuden tilauskauden aikana ilmestyneisiin näköislehden numeroihin, sisältäen tilaushetkellä uusimman ilmestyneen numeron. Näky-lehti on tilattavissa maksimissaan vuoden määräaikaisena tilauksena tai jatkuvana digitilauksena.

TILAUSTIEDOT:

Näky ilmestyy kuusi kertaa vuodessa, aina parillisten kuukausien alussa.

Kestotilauksen hinta on vuodessa 49€ (sis. 6 numeroa). Suomen ulkopuolelle: Eu-maihin 59€ ja muualle maailmaan 62€. Ulkomaan tilaukset sähköpostilla osoitteeseen toimisto@nakylehti.fi

Seurakunnat, järjestöt ja jälleenmyyjät voivat tilata lehteä myyntiin 50% alennuksella. Tilaukset sähköpostilla osoitteeseen toimisto@nakylehti.fi

Kustantaja / julkaisija:

Kustannusyhtiö Visio Oy / Näky-lehti

Työpajankatu 10C, 00580 HELSINKI

Kustannusyhtiö Visio Oy 2019 © Kaikki oikeudet pidätetään.